Adam Zyglis  este caricaturistul editorialist al cotidianului  ”The Buffalo News”,câștigător  al premiului Pulitzer .Caricaturile  sale sunt sindicalizate la nivel internațional și au apărut în numeroase publicații din întreaga lume, printre care: ”The Washington Post”, ”USA Today”, ”The New York Times” și ”Los Angeles Times”. În timpul liber, a lucrat ca artist independent  ilustrând  cărți și făcând animație. Lucrările sale au apărut în reviste precum ”The Week”, ”Time ”și ”MAD Magazine„. În 2013 a câștigat ”Premiul Clifford K. & James T. Berryman,” acordat de ”National Press Foundation”. În 2007, 2011 și 2015 a câștigat ”National Headliner Award ”, sponsorizat de Clubul de presă din Atlantic City. În plus, în 2015 a primit premiul „Grambs Aronson Cartooning with a Conscience” ,urmat de Premiul Pulitzer.

Adam Zyglis  a acceptat propunerea de a lucra ”full-time” la ”The Buffalo News” în august 2004, la sfârșitul stagiului său de trei luni la ziar. ”News”  este singurul cotidian  din Buffalo, NY, având un tiraj zilnic de cca. 300.000 exemplare. ”News ” a avut întotdeauna  mari caricaturiști editorialiști în staff-ul său,precum  Bruce Shanks și Tom Toles, ambii câștigători ai Premiului Pulitzer. În prezent, Adam desenează cinci caricaturi editoriale în fiecare săptămână, împreună cu o caricatură ocazională pentru paginile unei cărții sau  ilustrația unei coperți.

Adam este originar  din Buffalo. A început să deseneze caricaturi  încă din timpul școlii,la ”Colegiul Canisius”. La început  s-a axat pe   pe subiecte  inspirate  din viața campusului ,ca mai  apoi să se  concentrat în cele din urmă asupra politicilor naționale.Lucrarea sa de diplomă despre  ”Arta caricaturii editoriale ”și câștigarea  câtorva   concursuri de caricatură din cadrul  colegiului,   i-au dat impulsul pentru a încerca să-și urmeze o carieră. A beneficiat  în încercarea sa și de niște îndrumări  prețioase de la caricaturiștii veterani, precum  Steve Sack și Clay Bennett. De asemenea,artistul a admirat  creativitatea lui Tom Toles,de la care s-a inspiratîn stilul caricaturilor sale. În ceea ce privește arta, a fost mai mult influențat de  valoroșii graficieni David Levine și Jack Davis.

În 2004, Adam a absolvit Programul ”Canisius College Honors”, obținând   diploma  ”summa cum laude”, în specialitatea  ”Informatică” și  o  subspecializare în ”Matematică” și una în ”Arte” .Primul loc de muncă al lui Adam a fost ”The Griffin”, ziarul săptămânal al colegiului. Pentru lucrările sale pentru acest  ziar, în 2003, a fost onorat cu un premiu național de prim rang acordat de ”Associated Press Collegiate” și ”Syndicate Universal Press”. A ocupat  locul al doilea  pentru ” Premiul John Locher Memorial” din 2004 și a fost finalist pentru ” Premiul Charles M. Schulz” din 2003.