Alejandro Becares,cunoscut cu numele de artist BECS, are un fond solid și o carieră vastă ca artist plastic, ilustrator și umorist .Artistul s-a născut la Buenos Aires și a studiat mai întâi  la Școala Națională de Arte Plastice „Manuel Belgrano” obținând diplomă de profesor de desen și mai apoi la Școala de Desen ”Carlos Garaycochea”.În cele din urmă a urmat un seminar intensiv de pictură la Școala Superioară de Arte Plastice. „Ernesto de la Cárcova” din Caracas , coordonat de pictorul Duilio Pierri.

Artistul a colaborat cu ilustrații și caricaturi pentru reviste emblematice din Argentina,precum ”Satiricón”, ”Politicón” și ”Crisis”,  și cu cotidianul peruan ”Arequipa al Día”.

În present,BECS își publică lucrările în revista ”El Diario de la República” și ”Cooltura Magazine”(Argentina). De asemenea, a colaborat cu revista ”Gurb” (Spania), ”Revista Digitală” și ”Metropia” (Argentina). Este membru al Uniunii Mondiale a Caricaturiștilori din 2017.
Becs, are un stil unic,cu o mare putere de sinteză și simț critic. Tehnica sa este variată și este în continuă evoluție: creion, roller marker , stilou rotring, microfibre, creioane colorate, acuarele, cerneluri, acrilice, photoshop, fotografie, fotomontaje, colaj. Eclectic, creativ, fin observator, coerent și onest în transmiterea ideilor sale. Experiența sa de viață profesională la Buenos Aires, în diverse orașe din interiorul țării  și din țările învecinate, i-au oferit o viziune a societății latino-americane, a idiosincrasiei și a obiceiurilor oamenilor care i-au înlesnit mult munca. De asemenea, globalizarea în care trăim astăzi i-a oferit și o viziune de ansamblu a problemelor politice și sociale mondiale.