Anthony Garner (cunoscut cu numele de artist ANT) s-a născut în Hereford, Anglia, mutându-se la Barcelona în 1993.Din 1996 lucrează aici în calitate de caricaturist  și ilustrator independent. Artistul a studiat designul grafic la Colegiul de Arte Berkshire din Reading, înainte de a lucra cinci ani în calitate de copywriter ( autor de reclame) la agenția de publicitate ” Young & Rubicam”din Londra.

El a desenat pentru ”Punch”, ”El Pais”,” Ara”, ”The Progressive” (SUA), ”Eye Private”, „The New Statesman”, ”The New York Observer”, ”Greenpeace”,”El Pais” etc În prezent   deseneaza caricaturi pentru numeroase ziare naționale ,reviste,edituri și agenții de publicitate spaniole precum ”El Jueves”( un desen animat săptămânal care se ocupă de problemele de mediu) , ”El Periódico” și ”El Economista” .Artistul a colaborat cu canalul francez ”France 24” și televiziunea catalană ”TV3”. De asemenea, este angajat în mod regulat pentru a desena caricaturi rapide , ”la fața locului”, la diverse evenimente oficiale și petreceri private de pe teritoriul Spaniei și în Franța, Germania, Italia și Marea Britanie.

A ilustrat peste 20 de cărți pentru adulți și copii și a colaborat cu compania de teatru catalană ”La Fura dels Baus”. Lucrările sale au fost expuse la nivel mondial, inclusiv la cunoscutele   festivaluri de caricatură din Franța ,de  la St. Esteve și St.Just Le Martel și a fost selectat în fiecare an pentru expoziția ”World Cartoon Press ”din Portugalia ,de când a fost promovată  în 2005.Artistul  este ambasadorul britanic al Asociației ”United Sketches for Freedom” ,membru al ”Asociației Ilustratorilor Profesioniști  din Catalonia” ( APIC),precum  și membru al  Asociației  ”Cartooning For Peace”.