Caricaturistul, ilustratorul și autorul de benzi desenate  Glen Le Lievre s-a născut în Melbourne, în Australia. La începutul cariei sale a fost realizatorul   emisiunii radio ” Dog’s Breakfast”,contribuind  cu scheciuri  la trupa de teatru ”The Comedy Company”.
Le Lievre a fost desemnat cel mai bun ”artist Single Gag” la ceremonia  Premiilor ABWAC Stanley  acordate de Clubul Artiștilor din Australia, în octombrie 1996 (Kerry Millard și Cathy Wilcox au făcut parte din juriu). După ce a câștigat Premiul Stanley, s-a mutat la New York. Lucrările sale sunt incluse în Colecțiile 1 și 2 ale lui Matt Diffee; ”Last Laughs” ale lui Mort Gerberg; și ”101 Funny Things about Global Warming” ale lui Sid Harris.Le Lievre locuiește în Sydney, Australia.

Un exemplu al talentului său de caricaturist  a fost caricatura ”Fumatul în pat”,publicată  în revista ”Inkspot 28” (1997).Artistul  a avut o  mai multe caricaturi publicate în revista londoneză ”Punch” începând cu  noiembrie 1997, potrivit lui Nik Scott (site-ul web al ABWAC).”The Waiting for Godot”( ”Așteptându-l pe Godot”) caricatura de succes a  lui Le Lievre a fost  publicată în ”Maryborough Chronicle” în iunie 1997 și  a fost expusă în Muzeul Național al Australiei din Canberra.