Echipa „Lunart”, având ca partener Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, organizează joi, 6 decembrie 2018, începând cu orele 18.00, evenimentul „Mischa Blanos la Palat”, având scop caritabil, ce cuprinde un concert de pian și o expoziție de tablouri realizate de tineri talentați de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași.

Invitatul acestui eveniment, Mischa Blanos, pianist și compozitor, este bine cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzica clasică și totodată pentru cea electronică, îmbinându-le într-o manieră originală și inedită.
Mischa Blanos va veni pentru a doua oară la Iași, bucurându-ne cu un concert de pian.

Expoziția de tablouri va fi realizată împreună cu studenții de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, care sunt dispuși să doneze o parte considerabilă din banii din vânzare, pentru a se alătura demersului caritabil.

Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către Fundația „Salvați Copiii”, sprijinind centrul din Metalurgie (Iași), unde 30 de copii fără părinți sunt îngrijiți și ajutați de către membrii fundației. Acești bani se vor concretiza în asigurarea meselor zilnice, materiale educaționale, rechizite școlare și articole de îmbrăcăminte pentru următoarele luni.