Landh Armand organizează, în calitate de artist plastic-pictor, membru stagiar al Filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, expoziția personală de pictură intitulată „Army Landh”, al cărui vernisaj va avea loc în data de 04 Octombrie 2018, ora 18.30, la „Gallery”, Strada Leonida nr. 9-11., București. Curator este Dalina Bădescu. Evenimentul expozițional va face parte în data de 05. Octombrie din programul „Noaptea Galeriilor/Muzeelor”. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 4-17 octombrie 2018.

Absolvent al Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, secţia pictură, Armand Landh a urmat, ulterior, cursurile Universităţii din Cluj,timp de doi ani la Facultatea de Litere ca mai apoi să se transfere la  Facultatea de Asistenţă Socială, iar acum este student în anul II la secţia de artă a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Lucrează ca terapeut artistic la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu, făcând terapie prin artă cu micuţi autişti, diagnosticaţi cu Sindrom

A luat primele lecţii de pictură de la tatăl său, care a fost ucenicul lui Iosif Keber, unul dintre cei mai importanţi pictori români. „Fiind copil, mergeam la atelierul tatălui meu şi acolo am intrat în contact cu lumea artistică. Am trăit, din copilărie, într-un mediu artistic“, îşi aminteşte Armand. Armand Landh se poate mândri cu faptul că lucrările sale au fost acceptate la diverse galerii vituale de artă, printre care Galeria Saatchi, una dintre cele mai importante din Europa.