Centrul de Arte Diverse Misc. găzduiește vineri, 12 octombrie 2018, începând cu ora 19.00, vernisajul expoziției de pictură ”Nobody’s Baby” semnată de Noemi-Roswita Hans.

Pentru această expoziție, Noemi-Roswita Hans a ales pictura ca mijloc predominant de expresie, cu accent pe pictura acrilică. Pictura poate dezvălui cele mai profunde adevăruri, poate aduce la lumină cele mai strălucitoare nuanțe și articula o complexitate vastă cu o intimitate care este greu de ignorat întrucât stabilește un contact imediat cu observatorul. Un mediu plastic foarte relevant pentru vremurile noastre.

Seria de lucrări prezentată se axează pe o explorare detaliată a identității feminine, incluzand trupul, erotismul, mișcările libere ale corpului, fragilitatea și moralitatea alături de investigații în psihologia feminină, camuflate de forme geometrice, linii fluide, obiecte obișnuite și structuri abstracte.

Expoziția poate fi vizitată până în 18 octombrie 2018.

Noemi Roswita Hans s-a născut în 1986 în România. Noemi activează predominant în mediul de pictură, cu accent pe pictura acrilică. Ea este, de asemenea, un designer multidisciplinar și pasionat de fotografie.Lucrările sale  se concentrează pe o explorare detaliată a identităților feminine, inclusiv figura femeii, mișcările corpului, sexualitatea și simbolismul feminin – îmbinate cu forme geometrice, linii fluide, obiecte obișnuite și modele abstracte. Arta sa este adesea non-confomistă, subliniată prin culoare și formă. Deși picturile ei prezintă obiecte sau figuri aparent identificabile, ele rămân evocatoare, construind în mod deliberat aer de mister prin ceea ce rămâne de nevăzut. Ea și-a expus lucrările în expoziții vernisate în Marea Britanie, Italia și România.