În perioada 27 — 30 Septembrie 2018, Fundația Eidos organizează festivalul UNFINISHED la Muzeul Național de Artă al României din București.

În parteneriat cu Ministerul Culturii, și cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB, UNFINISHED reunește peste 30 de lideri internaționali și personalități ale societății civile. Tema principală a festivalului, ediția 2018, este inspirația, dincolo de granița dintre discipline​.

”Viziunea UNFINISHED este să găsească, să descrie scânteia, indiferent de artă, știință sau vocație, care aprinde în om dorința de-a păși, în întuneric, acolo unde se află ideile zilei de mâine. Fără inspirație, fără curiozitate, fără nesăbuința, uneori, de-a îndrăzni să lași în urmă cărarea bătută, lăsăm celor ce ne urmează un viitor mai sărac. ” declară Cristian Movilă, fondator UNFINISHED.

Invitații sunt, fiecare, deschizător de drumuri în munca și domeniul lor de excelență. Într-un Univers capabil să conțină toate bunele răspunsuri, UNFINISHED îi încurajează să riște bunele întrebări. Ideile și proiectele pe care le prezintă sunt la intersecția dintre artă și design, antreprenoriat sau drepturile omului. Suntem parte din aceeași imensă familie a umanității, fie prin fotografie, jurnalism, psihologie, sociologie, film, muzică, arhitectură , poezie, literatură, filosofie, teatru, sau dans. Toate, se reflectă, azi, în noi tehnologii, și sculptează economie, afaceri, politică și bunăstare.

UNFINISHED este în primul rând o experiență cu perpetuă evoluție, parte festival, parte conferință, expoziție, dar și – mai important – o trăire latentă în fiecare participant, scânteia care inspiră umanitatea. Toți invitații UNFINISHED sunt atât oaspeți, dar și contribuitori, prin propria imaginație, ai comunității UNFINISHED.