Kenneth Aubrey Fallin (născut la 11 noiembrie 1948 în Jacksonville, Florida,S.U.A.) este un cunoscut ilustrator și caricaturist american.

Mama sa ,Velma, a predat la o școală elementară și a lucrat cu copii cu nevoi speciale. Tatăl său, Aubrey, s-a înrolat ca  marinar în al doilea război mondial și a luptat în bătălia de la  Iwo Jima ,una dintre cele mai violente bătălii ale campaniei Aliaților din Pacific. Cariera sa ulterioară a continuat în domeniul medicinii veterinare.Fallin a urmat școala secundară la ” Robert E. Lee Senior High School” din Jacksonville și a absolvit ””Emerson College” din Boston, Massachusetts în 1974.  Dorind să devină actor, Fallin s-a mutat în New York City, unde are șansa să-l întîlnească pe autorul musical-ului ” Forbidden Broadway” și să-și expună propriile idei pentru acest show.Din această providențială întâlnire, implicarea lui Fallin în spectacol și în designul posterelor sale a durat peste douăzeci de ani. Fallin a urmat cursurile  Art Institute of Boston și Parsons School of Design și a studiat desenul sub îndrumarea renumitului caricaturistului Mort Gerberg.

Și-a început cariera în 1983 pentru a ilustra materialele publicitare și posterele pentru musicalul „Forbidden Broadway”, respectând stilul legendarului caricaturist Al Hirschfeld.Printre alți artiști  care l-au influențat  se numără artiștii portretiști din anii 1920, Aubrey Beardsley, Frank Gehry, Eero Saarinen, Richard Avedon, Irving Penn și Dame Edna Everage.

Posterurile  sale au promovat spectacolul  pentru spectacolele jucate la Londra, Tokyo și Sydney .Din 1987 ,timp de 5 ani,, a fost însărcinat de ”Boston Herald” să facă o caricatură a unei celebrități din lumea teatrului în fiecare săptămână pentru ediția de duminică a ziarului.

Începînd cu anul 1994 ,Fallin a ilustrat aproximativ 500 de celebrități pentru ”Wall Street Journal”, inclusiv portretele lui Barack Obama, Paul Newman și Tim Russert pentru memorialul scriitoarei Peggy Noonan publicat în faimosul cotidian american. De asemenea, Fallin a realizat ilustrații pentru ”The Washington Post”, ”The Los Angeles Times”, ”The Boston Globe”, ”The Chicago Tribune” și revista ”The New Yorker”.    În afara publicității pentru divertisment, Fallin a dezvoltat relații cu clientela corporatistă, în special cu ”American Express”, care l-au angajat în mai multe campanii media naționale, precum și în activitatea privată. ”Belvedere Vodka” l-a angajat să folosească simboluri celebre precum  Playboy Bunny și Quentin Tarantino pentru promovarea vânzărilor sticlelor de votcă. Alți clienți au inclus ”HBO”, ”Showtime” , ”Hong Kong Walt Disney Productions”și ”BMG Records”.   În 2010, Fallin a fost nominalizat la premiul Emmy pentru publicitatea sa animată din emisiunea TV „Squawk Box” a rețelei de televiziune CNBC. O serie de portrete ale lui Ken sunt expuse în venerabilul ”Player’s Club”  din New York și mai multe postere sunt în colecția permanentă de la ”Victoria & Albert Museum”,din Londra.    În plus față de opera sa comercială, lucrările de artă originale ale lui Ken pot fi găsite în colecțiile private ale multor celebrități, printre care Bernadette Peters, Angela Lansbury, Sir Patrick Stewart, Barbara Cook, Sir Cameron Mackintosh, John Laroquette, Bradley Cooper și Barbra Streisand.    Începând cu 2014, Fallin a contribuit cu lucrările sale,adevărate opere de artă,pentru opt dintre cele douăsprezece coperți ale compact  discurilor dedicate musicalului ” Forbidden Broadway”. A avut show-uri personale în Los Angeles și New York City.În prezent,Ken locuiește în New York City și  face  câte o caricatură a unei celebrități din lumea teatrului  în fiecare săptămână pentru  Playbill.com.